2014. június 25., szerda

An unusual thing

Sziasztok!
Kivételesen nem egy résszel érkeztem, hanem egy hírrel. A kis blogom (mármint ez) pontosan egy éve "jelent meg" a neten. :) Úgyhogy, boldog szülinapot blog!
Boldog szülinapot! :)
Mivel ez az 52. bejegyzés a blogon, ezért kis túlzással mondhatom, hogy hetente tudtam részt hozni. (Ami persze egy hatalmas kamu, tekintve, hogy volt, hogy 1 hónapig nem írtam, és volt, hogy hetente 5-ször hoztam részt... de hát, ilyen ez az átlagszámítás :D .) Mint látjátok, megváltozott a dizájn, remélem jobban tetszik, mint az előző. :) Nem lett a legjobb, de ez az első háttérkép szerkesztésem.
Gondoltam, hátha lesz, akit érdekel, és mesélek egy kicsit magamról, a blogról, az ötletről, hogy honnan jött a blog.
  • Nevem: Rögtön el kell, hogy keserítselek titeket, ezt nem fogom elárulni, mert nem publikus. (Nem, nem a nevemet szégyellem, hanem nem szeretem kiírni oda, ahol mindenki látja.)
  • Kor: 15 éves vagyok.
  • Suli: Gimibe járok. Pestre.
  • Kinézet: Mint egy ember. :D Zöld szem, derékig érő barna, egyenes haj, aminek a fele általában a számban/zoknimban/barátom pólóján landol. :D
  • Miért kezdtem blogolni? : 1, egy másik osztálytársam már blogolt, és megtetszett. 2, szeretek írni, mert vicces. 3, a tavalyi év végén egy kicsit magam alatt voltam a suli váltás miatt, és egyszerűen muszáj volt kiírnom magamból... (Mint láthatjátok,szeretek angolul írni dolgokat. Erre utal pár bejegyzés címe is, és a sok dalcím a szövegekben. :) )
  • Kedvenc bejegyzésem: Amikor a családját mutatja be, és amikor összejön Adam-mel. Ja, meg mikor Bia megjelenik. ;)
  • "Nemszeretem" bejegyzés: Az osztálykirándulás. És amikor Ami elküldi Adam-et.
  • Leghosszabb ideig írt bejegyzés: Beckie és Jessy bulija. 4 napig írtam.
  • Leggyorsabban megírt b. : Az 1. :D Mivel az 4 soros.
  • Kedvenc szereplő: Természetesen Amanda, de Hayley is nagyon a szívemhez nőtt, valamint Cecilia. Szerintem ő a legszebb a lányok közül.
  • Legellenszenvesebb karakter: A kémiatanár. És Clau. Őt Bia -nál is jobban utálom.
  • Blog indítása: 2013. 06.25.
  • Blog zárása:Nem tervezem...
  • Legnépszerűbb bejegyzés:  A hétvége. (http://egyatlagoslanyfeljegyzesei.blogspot.hu/2014/01/hetvege.html ) Több, mint 200 megtekintést ért el.
A karaktereket amúgy a környezetemben élőkről mintáztam, természetesen nem egy az egyben másoltam le őket, hanem úgy nagy vonalakban. A neveket is megváltoztattam, de volt pár eset, ahol meghagytam az eredetit. pl. a legjobb barátnőm húga Eszter
Hát, én így ennyit gondoltam. Esetleg még annyit, hogy milyen tapasztalatokat gyűjtöttem ez alatt az egy év alatt. Hm... Sokszor úgy gondoltam, hogy az egésznek semmi értelme, mert senki nem nézi a blogot. Bár csak elvétve kaptam egy-két kommentet, de folytattam. Úgy vagyok vele, hogyha valamit elkezdek, akkor azt végigcsinálom, és befejezem. Tehát, ameddig Amanda fel nem nő, és nem rendeződik az élete, addig írni fogok... :)
Pár napja indítottam az új blogomat, ami arról szól, hogy egy lánynak milyen műveket érdemes ismernie, vagy mit kellene tudnia. ;) Akit érdekel, itt találja meg: Must
Hát, akkor ennyi lenne. Remélem nem untattalak titeket. Nézzétek szorgalmasan Amanda történetét és/vagy a másik blogot is, olvasgassatok, és kommenteljetek. ;)
Sziasztok: a bloggerina (amúgy nem szeretem ezt a szót, de mindegy)












2 megjegyzés:

  1. Boldog születésnapot blog.
    Mikor jön a kövi? Már nagyon várom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, és köszi. :)
      A következő részt szerintem holnap vagy legkésőbb holnapután megtalálod a blogon...

      Törlés