2017. december 29., péntek

#Kimaradt jelenet 2.

Sziasztok!
Kivételesen sikerült időben érkeznem az új résszel. :D (Szerintem ezért megérdemlek egy kommentet. :D ) 
A rész témája ígéretemhez híven Alex és Nate randija Clau-val, ahol jól helyre fogják tenni az akadékoskodó csajszit. Én szerettem írni ezt a részt, remélem ti szeretni fogjátok olvasni! :)




*
(12.októbere, szombat)


- Nagyon remélem, nem lesz szükség a paprikaspraymre. - mondta Alex, miközben Nate-tel a kis kávézó felé sétáltak, ahol nemsokára szembenéznem Clau-val.
- Van paprikasprayd? - kérdezte Nate döbbenten, majd hirtelen elnevette magát. Gondolhatta volna, hogy az ő Alex-e nem kispályás, ha ilyesmiről van szó. Csoda, hogy nincs fekete öve valami küzdősportból.
- Persze, hogy van.  - mondta Alex olyan hangon, mintha egyértelmű lenne, hogy mindenki azzal futkos. - Bármikor megtámadhatnak és jól jön, ha meg kell védenem magam.
- Ezt értem, de kicsi az esélye, hogy most Clau rád ugorjon.
- Ki tudja? Tekintve, hogy tudja, hogy foglalt vagy, mégis próbálkozik, komolyan kételkedem az értelmi képességeiben. - szegte fel a fejét Alex. Nate elmosolyodott, annyira aranyos volt ilyenkor. Mindenkinek a kemény, visszafogott, udvarias hölgy képét mutatta, valójában azonban ha kettesben voltak, képes volt visítva nevetni és benne volt minden olyan bolondságban, ami nem veszélyeztette a testi épségét.
Odaértek a kávézóhoz. Alex óvatosan bekukucskált.
- Ott van. - mondta egy ördögi vigyor kíséretében. - Ott ül egy asztalnál és próbál nagyon visszafogott lenni. Még copfja is van.
- Mehetünk? - kérdezte Nate és már éppen nyitotta az ajtót, amikor eszébe jutott valami. - Úgy kellene, hogy ne ismerjen meg téged rögtön.
- Igazad van. - mondta Alex. Beletúrt a táskájába és hirtelen előkapott egy kis kalapot, amit ritkán szokott feltenni. Felnőttes darab volt és szinte felismerhetetlen volt benne.
- Remek. - bólintott Nate, majd mikor Alex felvette a kalapot, hitetlenkedve füttyentett egyet. - Ha nem együtt jöttünk volna, nem ismernélek meg.
Alex kuncogott egyet.
- Indulhatunk.
Nate kinyitotta az ajtót, előreengedte a barátnőjét, majd sóhajtva követte. Bent elindultak Clau asztala felé. A lány észrevette őket, azonban valószínűleg nem ismerte fel Alex-et, ugyanis mosolyogva felállt és integetett Nate-nek. Nate nem akart kárörvendeni, de egy apró mosolyt elnyomott.
Az asztalhoz érve kihúzta a széket Alex-nek, majd ő is leült Clau-val szemben. Claudia gyorsan leült, majd értetlenül nézett a kettősre.
- Szia Nate! - mosolygott a fiúra. - Ő kicsoda? Az anyukád?
Nate-ből majdnem kitört a röhögés, de visszafojtotta. Alex pedig sikkesen leemelte a fejéről a kalapot, megrázta a haját, majd ördögien mosolyogva nézett Clau-ra.
- Szia Claudia!
Clau hátrahőkölt és tátott szájjal bámult Alex-ra.
- Mint látod, nem az anyám. Hanem a barátnőm. - vigyorgott Nate.
- De hiszen... tegnap... - hebegett Clau.
- Tegnap semmi olyan nem történt, amit én akartam volna.
- A barátod tegnap lesmárolt. - esett neki Alex-nek. - Tehát feleslegesen vagy itt, azt hiszem egyértelmű, hogy nem akar tőled többet.
- Olyan vagy, mintha szerepet cseréltünk volna és saját magadat oktatnád. - jegyezte meg Alex. Clau sikítani akart mérgében, aztán rájött, hogy nyilvános helyen vannak.
- Remélem tisztában vagy vele, hogy hiába adod elő a dámát, még nem leszel jobb nálam. - vágta oda. Alex felkacagott, Nate pedig egy puszit nyomott a homlokára.
- Tudod Clau. - dőlt hátra a fiú. - Már most jobb nálad. Nem próbálja meg elszedni más pasiját és képes felfogni, hogy egy párkapcsolat két emberre tartozik.
- Hát ha azt hiszed, hogy ennyi után feladom, akkor nagyon tévedsz. - hajolt át az asztalon Clau. - Nézz rá. Olyan, mintha elmúlt volna 35. Egy koravén nővel akarsz lenni ahelyett, hogy keresnél egy korodbeli és úgy is viselkedő lányt?
- Alex nem koravén. Csak továbblát az orránál, nem úgy, mint te. Van élet a bulikon és a pasikon túl is.
- Hidd el, hogy képes vagyok szeretni téged. Jobban, mint Miss Visszafogottság. - bökött Alex felé Clau, aki eközben éppen SMS-ben értesítette Amit, hogy a dolgok jól haladnak.
- Clau, könyörgöm. - kapta fel a fejét erre az SMS-ből. - Képes vagy egyszerre két pasival járni. Had ne röhögjelek képen, tehát ezt sürgősen vond vissza!
- A kurva anyádat. - emelte fel a szalvétatartót Clau és már készült hozzávágni Alex-hez. Nate átnyúlt az asztalon és lefogta a karját.
- Clau, elhiszem, hogy igen komoly problémáid vannak, de akkor sem elfogadható, hogy ilyen akárcsak megforduljon a fejedben.
- Te most lehülyéztél? - háborodott fel és azzal a lendülettel Nate felé dobta a szalvétatartót. Nate szerencsére elhajolt előle, így csak a homloka szélét súrolta, nem pedig telibe találta.
- És ezek után még normálisnak tartod magad. - jegyezte meg Alex, miközben Nate homlokát vizsgálta.
- Fogd be a szádat! - mordult rá Clau. - Nem érdemled meg őt. Egy tömeglány vagy, aki még okostojás is. Ki akar egy kockával lenni?
- Tudod Claudia... - kezdte Alex, direkt a teljes nevén szólítva a lányt. - Természettudományos rajongásom mellett, komolyan foglalkozom a zenével, a tánccal, valamint elméleteiddel ellentétben, nem vagyok egy karót nyelt úrilány. 6 éve fuvolázom, 8 éve táncolok, valamint tudomáson szerint megnyertem a tavalyi karaokeversenyt. Tehát kockának titulálni erős túlzás.
- Ennél bonyolultabban nem tudsz fogalmazni? Elaludtam a felénél. - vetette oda Clau.
- Sajnálom, a te agyad befogadóképességének limitáltsága nem az én problémám. - mondta Alex sajnálkozva.
- Na most volt elég, te kis álszent ribanc! - állt fel Clau és már rávetette volna magát Alex-re, amikor a pincérnő kedvesen lefogta.
- Kisasszony, meg kell kérnem, hogy távozzon. Ez a viselkedés nem tolerálható. Ön szemmel láthatóan közveszélyes.
- Rohadjon meg! - ordította az arcába, majd duzzogva kiviharzott a kávézóból.
Nate és Alex megköszönték a segítséget, majd gyorsan távoztak.
- Szerinted zaklat még? - kérdezte Alex elgondolkodva, miközben hazafelé sétáltak.
- Nem hiszem. Csak emlékeztetni kell erre a kis kirohanására és máris lehiggad. Nem akarja, hogy tönkretegyük a jó hírét.
- Neki van olyan? - nevetett Alex, mire Nate a karjába kapta és megcsókolta.

Vége


 Ez a jelenet a Problem solved című rész közben játszódik. Remélem tetszett.
A harmadik részre jöhetnek ötletek, mert én kifogytam belőlük. 
Idén már nem lesz új rész, de januárban mindenképpen befejezem a történetet, aztán szépen elsiratjuk a blogot.

Jó szünetet kívánok mindenkinek és óvatosan a pezsgővel! 
Bye,
by me

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése